DESCRIPTION & SCHEDULE ON MAY 23, 2020

AFTERNOON SHOW – YOUNG ADULTS
TIMEACTIVITY
12:30 pmAdmission – 60 minutes
1:30 pmOpening ceremonies – 10 minutes
1:40 pmFirst talk – 16 minutes
1:56 pmSecond talk – 16 minutes
2:12 pmThird talk – 16 minutes
2:28 pmFirst break – 15 minutes
2:43 pmFourth talk – 16 minutes
2:59 pmFifth talk – 16 minutes
3:15 pmSixth talk – 16 minutes
3:31 pmSecond break – 15 minutes 
3:46 pmSeventh talk – 16 minutes
4:02 pmEighth talk– 16 minutes
4:18 pmClosing ceremonies – 12 minutes 
4:30 pmIt’s a wrap

The afternoon show will feature eight 6 to 16 year-old speakers. It will start at 1:30 pm and end at 4:30 pm. There will be 8 x 16 minute speaker timeslots, 2 x 15 minute breaks and 2 x 10 minutes opening and closing ceremonies. Each speaker will speak for a maximum of 12 minutes followed by 4 minutes of Q&A.

EVENING SHOW – ADULTS
TIMEACTIVITY
6:00 pmAdmission – 60 minutes
7:00 pmOpening ceremonies – 10 minutes
7:10 pmFirst talk – 20 minutes
7:30 pmSecond talk – 20 minutes
7:50 pmThird talk – 20 minutes
8:10 pmFourth talk – 20 minutes
8:30 pmBreak – 20 minutes
8:50 pmFifth talk – 20 minutes
9:10 pmSixth talk – 20 minutes
9:30 pmSeventh talk – 20 minutes
9:50 pmClosing ceremonies – 10 minutes 
10:00 pmIt’s a wrap

The evening show will feature seven adult speakers. It will start at 7 pm and end at 10 pm. There will be 7 x 20 minute speaker timeslots, 1 x 20 minute break and 2 x 10 minute opening and closing ceremonies. Each speaker will speak for a maximum of 15 minutes followed by 5 minutes of Q&A.

Scroll to Top